HAMPAIDEN LED-VALKAISU

Mikä on hampaiden LED-valkaisu?

Hampaiden valkaisu on hoito joka vaalentaa hampaan poistamalla kiilteen värjäymät LED-valon avulla. LED-valovalkaisussa hampaat käsitellään valkaisuaineella 2 x 15min + 1 x 10min, joten toimenpide kestää noin tunnin. LED-valo ei kuumenna hampaan pintaa. Valkaisu ei aiheuta vihlontaa hoidon aikana eikä sen jälkeen. Valkaisulla saavutetaan jopa 2-9 astetta vaaleammat hampaat riippuen lähtökohdasta sekä ihmisen omasta hammasluun sävystä. Valkaisu ei muuta hampaan omaa rakennetta, vaan se vaikuttaa ainoastaan värjäytymiin. Hoito ei heikennä hampaan kiillettä tai kuntoa.

Onko hoidossa jotain riskejä?

Peroksiditon hampaiden valkaisu on 100% turvallinen jos noudatetaan annettuja ohjeita. Aineet ovat luonnonmukaisia ja eivät vahingoita hampaita tai ikeniä.

Kuinka kauan tulos kestää?

Seuraamalla joitakin yksinkertaisia hygienian sääntöjä, kuten harjaamalla hampaat kahdesti päivässä valkaisevalla hammastahnalla, käyttämällä hammaslankaa ja suuvettä, hampaat säilyttävät vaaleutensa noin vuoden. Toimenpideen voi kuitenkin halutessa tehdä uudestaan aikasintaan 4 viikon kuluttua edellisesta kerrasta.

Sivuvaikutukset

Nolla herkkyys. Nolla kipu. Nolla sivuvaikutusta.

Mikä täytyy tiedää ennen toimenpidettä?

Syö hyvin ennen toimenpidettä, koska toimenpiden jälkeen täytyy olla syömättä vähintään 2 tuntia.
Pesee hampaat ennen toimenpidettä kunnolla, voit sen tehdä myös meillä kun otat omat välineet mukaan.
Geeli toimii ainoastaan omassa hampaassa, joten implantit, laminaatit tai proteesit eivät vaalene. Geeli ei kuitenkaan vahingoita niitä mitenkään.

Miksi hampaat tummuvat?

Syyt ovat vaihtelevia. Yleisimmät ovat ikä, ruokien väriaineet, kahvi, tee, virvoitusjuomat, tupakka, liika fluori, tietyt antibiootit sekä tiettyjen lääkkeiden säännöllinen pitkäaikainen käyttö.

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii melkein kaikille. Ei kuitenkaan suositella raskaana oleville tai imettäville. Ei myöskään henkilölle joka kärsii valoallergiasta, henkilölle välittömästi suussa tehdyn kirurgisen toimenpiteen jälkeen tai alle 18 vuotiaille. Myöskään sitä ei voi tehdä potilaille joilla on kemoterapiahoidot kesken tai jotka sairastavat melanoomaa. Myös ientu­lehdus on este hampai­desi valkai­sulle. Hampaiden ja ikenien tulee olla terveet ennen valkaisua.

Tekniikkamme

Led-laservalo aktivoi valkaisugeelin joka sisältää 0,01% peroksiidia. 2-9 asteen vaalennus yhdellä hoitokerralla. Valkaisun jälkeen sinun ei tulisi juoda kuumia tai värjääviä juomia (kuten kahvi, tee, virvoitusjuomat, punaviini jne). Älä myöskään tupakoi seuraavan 12-48 tunnin aikana.
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme valkoista dieettiä (väritön) seuraavan 12-48h tunnin aikana valkaisun jälkeen. 2h toimenpiden jälkeen vältä syömistä kokonaan.

Altistuminen LED-valolle

Uuden LED-lamppu teknologian myötä, tämä ei sisällä riskejä. LED-valon kylmä valo ei vaikuta mitenkään kudoksiin suun sisällä tai ulkopuolella. Kuitenkin suojalasien käyttö on suositeltavaa hoidon aikana.

Kumpi on parempi, peroksidi vai peroksiditon valkaisu?

Peroksiditon valkaisu on turvallisempi hampaillesi ja ikenillesi. 
Hammaslääkärit käyttävät geeliä, jonka tärkein vaikuttava aine on peroksidi, joka toimii aggressiivisesti hammasluulla jättäen hampaan ulkopinnan suojattomaksi. Näin saavutetut vaikutukset kestävät pidempään ja on todennäköistä, että suurilla määrillä peroksidia saadaan jopa paremmat välittömät tulokset (vaalennusta tapahtuu enemmän), mutta toisaalta komponentti on niin aggressiivinen että siihen voi liittyä vakavia haittavaikutuksia, kuten voi polttaa ikeniä, halkaista hampaan jne. Lisäksi hoito peroksidilla aiheuttaa usein arkuutta ja kipua, sekä hoidon aikana että päiviä sen jälkeen. Koska kiilteen oheneminen tuo merkittäviä riskejä ei hoitoa pitäisi tehdä kuin korkeintaan 2-3 kertaa elämänsä aikana, mistä myös hammaslääkärit ovat samaa mieltä.
Meidän tuotteemme on ensimmäinen hampaiden valkaisu jossa peroksidia on vain 0,01%. Tämä on turvallinen, eikä aiheuta arkuutta tai kipua, myöskään ei herkissä hampaissa tai ikenissä. Lisäksi sillä ei ole mitään sivuvaikutuksia.

Onko peroksiditon valkaisu yhtä tehokas kuin hammaslääkärin tekemä?

Välittömät tulokset ovat samat: 2-9 astetta. Asiakas joka ei ole koskaan valkaissut hampaitaan saattaa ajatella saavansa vitivalkoiset hampaat. Totuus on että se on käytännössä mahdotonta. Tämä tulos saavutetaan, sekä hammaslääkärillä että peroksidittomalla metodilla, ainoastaan jos asiakkaalla on jo lähes täysin valkoiset hampaat, viimeistely vaalentaa niitä n. 3-4 astetta. Totuus on että mikä tahansa valkaisu, hammaslääkärin tai peroksiditon, suurin osa vaalennuksista on n. 4-6 astetta. 
Joten, voimme vakuuttaa valkaisumme olevan yhtä voimakkaan kuin hammaslääkärissä ja saavutamme saman lopputuloksen, ilman aggressiivista peroksidia koska tuotteemme sisältää peroksidia niin vähäisellä määrällä. 
Joten: Peroksiditon on turvallinen, kivuton ja luonnonmukainen vastaan pidempi kesto perinteisellä valkaisulla.

HUOM! Ajanvaraus on sitova. Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta ja peruuttamattomista ajoista 100%. Ole tarkka sopivan ajan valinnassa. Mikäli meillä on tarjouskampanja, sitten tarjoushinnat ovat voimassa ainoastaan sinne kuukaudelle mikä tarjouksessa lukee. Kaikki myöhemmin tapahtuvat hoidot ovat täyshintaisia.

Tervetuloa!